Előfizetői tartalom

Bejelentette a "fontos első lépést" Ursula von der Leyen

MTI
Az Európai Unió idén 105 millió euróval támogatja Tunéziát az ország határvédelmének megerősítésére, valamint több mint egymilliárd euró (370 milliárd forint) gazdasági támogatás kiutalását is kilátásba helyezi - jelentette be vasárnap Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke Tuniszban Kaisz Szaíd tunéziai elnökkel tartott megbeszélését követően.

Az Európai Bizottság a Földközi-tengeren átkelő emberek egyre növekvő számára tekintettel az észak-afrikai országgal közösen erőteljesebben kíván fellépni az embercsempészekkel és az illegális bevándorlással szemben. A vasárnap folytatott tanácskozáson Mark Rutte holland és Giorgia Meloni olasz kormányfő is részt vett. Meloni mielőbb megállapodás megkötését javasolja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés