Előfizetői tartalom

Őrizetbe vették Donald Trump volt amerikai elnököt

Portfolio
Donald Trump volt amerikai elnököt kedden őrizetbe vették egy miami bíróságon, hogy szembenézzen a büntetőjogi vádakkal, amelyek szerint hivatalából való távozásakor törvénytelenül tartott meg nemzetbiztonsági dokumentumokat, és hazudott azoknak a tisztviselőknek, akik ezeket vissza akarták szerezni - írta meg az NBC. Az amerikai vádemelési procedúrának megfelelően a meghallgatás idejére a volt elnököt őrizetbe vették, ám végül nem kapott bilincset, és a meghallgatás végeztével szabadon távozhatott. Donald Trump a tárgyaláson ártatlannak vallotta magát.

Donald Trump volt elnököt és volt segédjét, Walt Nautát letartóztatták - közölte egy bírósági tisztviselő. A volt elnök soron következő meghallgatását kamerák és élő közvetítések elől elzárva tartják majd, a tárgyalás amerikai idő szerint délután 3 órakor kezdődik. Ez lesz Trump második bírósági tárgyalása, áprilisban ugyanis New York államban korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés