Előfizetői tartalom

Egy brit milliárdossal a fedélzetén tűnt el egy tengeralattjáró, amely a Titanic roncsaihoz szállított turistákat (2.)

MTI
Keresés indult egy kis tengeralattjáró után, amellyel turistákat szállítanak a Titanic roncsához az Atlanti-óceánon - közölte hétfőn  BBC hírportálján a bostoni parti őrségre hivatkozva. Egyelőre nem tudni, hányan voltak a kis tengeralattjáró fedélzetén, de családja szerint Hamish Harding brit milliárdos is az utasok között lehetett.

Esetenként kis tengeralattjárókkal visznek le turistákat és szakértőket az 1912-ben elsüllyedt utasszállító hajó roncsához. A mélytengeri expedíciókra szakosodott OceanGate Expeditions nevű magáncég nemrég a közösségi médiában tette közzé, hogy elindított egy ilyen utat. A vállalat, amely eddig még nem reagált az értesülésekre, rendszerint 250 ezer dolláros (85 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés