Előfizetői tartalom

Kijev szerint az oroszok hagytak meghalni 500 embert az egyik településen

MTI
Az oroszok az általuk megszállt Herszon megyei területeken nem evakuálták a kahovkai vízerőmű felrobbantása után azokat a helyieket, akiknek nem volt orosz útlevelük, emiatt az egyik településen több mint ötszázan haltak meg - állította hétfői közleményében az ukrán védelmi minisztérium által létrehozott Nemzeti Ellenállási Központ.

Az előzetes adatok szerint a herszoni régió bal partján fekvő, ideiglenesen megszállt Oleski település több mint 500 lakója halt meg, miután az orosz erők felrobbantották kahovkai vízerőművet. Emberek haltak meg amiatt, mert a megszállók nem voltak hajlandók evakuálni azokat, akiknek nincs orosz útlevelük - írta a Nemzeti Ellenállási Központ. Hangsúlyozta, hogy "a nemzetközi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés