Előfizetői tartalom

Új bizonyíték került elő az ukrajnai gátrobbantásról, összedől a gabonamegállapodás – Háborús híreink vasárnap

Portfolio
Félbeszakította az afrikai vezetők küldöttségét és kioktatta őket a nézeteik, javaslataik helytelenségérétől Vlagyimir Putyin orosz elnök a szombati találkozó során Szentpétervár mellett, így ez is afelé mutat, hogy a közvetíteni próbálók erőfeszítései kudarcba fulladnak. Közben az orosz elnök környezetéből megüzenték, hogy az ukrajnai gabonamegállapodás meghosszabbítására semmi esély, mert orosz értelmezés szerint az nem segít leszorítani az afrikai élelmiszer árakat. Közben a News York Times új szakértői megállapításokat közölt az ukrajnai gátrobbantásról, miszerint a talapzaton robbanónyomokat találtak. Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos híreink vasárnap az alábbi hírfolyamban érhetők el.

2023. június 19. 06:40 Megosztás Hétfői tudósításunk Az orosz-ukrán háborúval foglalkozó hétfői tudósításunk itt követhető nyomon: Kapcsolódó cikkünk 2023. 06. 19. Meredeken megugrottak az orosz veszteségek, araszolnak előre az ukrán csapatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés