FONTOS Nagy kihívói akadtak az állampapíroknak – Elképesztő, mit mennek
 
Előfizetői tartalom

Korán örülhettek az oroszok: előkerült Budanov, akinek halálhírét már szerte bejelentették az országban

Portfolio
Emine Dzsaparova, Ukrajna külügyminiszter-helyettese megosztott egy közös fényképet Kirilo Budanovval, az ukrán védelmi hírszerzés vezetőjével és Japán ukrajnai nagykövetével, Matsuda Kuninorival való találkozásukról. A fénykép célja, hogy bebizonyítsa, Budanov nem szenvedett súlyos sérüléseket, ahogy azt az orosz hírügynökségek korábban állították.

Ez nem egy próbabábu. A találkozó összes résztvevője él és jó egészségnek örvend – írta a képhez Dzsaparova. Korábban az orosz hírügynökségek és állami televíziócsatornák arról számoltak be, hogy Kirilo Budanov súlyos sérüléseket szenvedett egy, az ukrán hírszerzés központi épületét ért május végi rakétacsapás következtében. A Ria Novosztyi értesülései...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés