Előfizetői tartalom

Stoltenberg elmondta, meddig nem kell NATO elleni támadástól tartani

MTI
Jens Stoltenberg NATO-főtitkár és Boris Pistorius német védelmi miniszter úgy vélte kedden, hogy a Németország északi részén zajló Air Defender 23 nevű gyakorlatnak köszönhetően az észak-atlanti katonai szövetség "jelentősen megerősödött". A német védelmi miniszter szerint "ismét valós" a NATO biztonságát érő fenyegetés, Stoltenberg azonban elárulta, meddig nem éri támadás a NATO-t.

A két politikus ellátogatott a Schleswig-Holstein tartománybeli Schleswig-Jagel légitámaszpontra, amely a NATO történetének legnagyobb szabású, múlt szombaton kezdett légi hadgyakorlatának központja. Stoltenberg újságírók előtt arról beszélt, hogy az Air Defender 23 gyakorlat ékesen bizonyítja az Európa és az Egyesült Államok közötti erős szövetséget, és azt a világos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés