Előfizetői tartalom

Romániát és Moldovát fenyegette az orosz politikus - Közvetlen katonai csapást helyezett kilátásba

Portfolio
Vlagyimir Szaldónak, Herszon megye Oroszország által kinevezett kormányzójának ma valószínűleg nincs jó napja, mivel az ukránok éppen ma reggel ütöttek méretes lyukat a Herszont a Krím-félszigettel összekötő Csonhari hídon. A kormányzó azonnal fenyegetőzésbe kezdett, és rögtön megjelölt egy olyan célpontot, melyet bosszúból "hamarosan meg fognak semmisíteni", függetlenül attól, hogy nem is Ukrajnában található - Írja a Digi24.

A Krím-félsziget az Oroszország által megszállt területekről három irányból közelíthető meg: az armjanszki földszoroson két autóúton át, a Szjivas-tónál található gáton földúton, illetve Csonhar felől két, egymással párhuzamosan futó hídon. Az ukránok ma hajnalban az utóbbi útvonal nagyobbik hídját luggatták ki, vélhetően egy brit Storm Shadow robotrepülőgéppel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés