Előfizetői tartalom

Mi történt a lázadás alatt az orosz atomfegyverekkel? Kiderült, mit látott Amerika

Portfolio
Az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztériuma elárulta, hogy a Wagner csoport lázadásának idején nem láttak semmilyen változást Oroszország nukleáris erőinek tekintetében, így saját erőiket sem igazították ehhez. Az amerikai külügyi tárca hangsúlyozta: Oroszországgal régóta fennálló kommunikációs csatornáik vannak a nukleáris fegyvereket érintő ügyek esetére, és az amerikai diplomáciai jelenlét változatlan maradt az országban.

A CNN jelentése szerint két amerikai tisztviselő is egységesen állítja: Prigozsin oroszországi lázadása alatt nem történt változás Oroszország atomfegyvereinek helyzetét tekintve. Nem láttunk semmilyen változást az orosz nukleáris erők diszpozíciójában - mondta el az Egyesült Államoknak külügyminisztériumának egyik szóvivője. Ahogyan arról beszámoltunk, az Ates ukrán-krími...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés