Előfizetői tartalom

Súlyos hétvégén van túl Oroszország, felélénkült az ukrán ellentámadás - Háborús híreink hétfőn

Portfolio
Modern történelmének valószínűleg legzavarosabb hétvégéjén van túl Oroszország azt követően, hogy Jevgenyij Prigozsin, a Wagner zsoldosbrigád vezetője péntek éjszaka fellázadt az orosz védelmi minisztérium ellen, majd megindult Moszkva felé csak azért, hogy nagyjából 24 órával és egy tucat halott orosz katonával később meggondolja magát. A Moszkvai zűrzavart Ukrajna is kihasználta, több ponton megpróbálták áttörni az orosz védelmet, kevés sikerrel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

2023. június 26. 22:01 Megosztás Videó: brit repülőgépeket fogtak orosz vadászgépek a Fekete-tenger fölött Az orosz védelmi minisztérium szerint két brit Typhoon vadászgéphez és egy brit RC–135-ös felderítő repülőgéphez riasztották az orosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés