Előfizetői tartalom

Olyan tankszörnyet videóztak Oroszországban, aminek láttán csak a fejünket vakarjuk

Portfolio
Az orosz T-72-es harckocsik egyes típusváltozatainak megkülönböztetése embert próbáló feladat. A világ egyik legnépszerűbb tankjából csak Oroszországban több tucat típusváltozat áll, vagy állt szolgálatban, ugyanakkor az olyan, Ukrajnában is gyakran bevetett változatokat, mint például az M, vagy a B széria, kis gyakorlással egész könnyen fel lehet ismerni. Nos, ez az elképzelés a következő Twitter-videóval gyorsan kukába került.

A Twitteren nemrégiben megjelent felvételen biztos egy T-72-es látható, és nagy valószínűséggel valamilyen B variáns, azt azonban, hogy szegény páncélossal mi is történt a felvétel többszöri végigpörgetése után is nehéz megtippelni. Russian T-72B2K tank with some unusual modifications. pic.twitter.com/QRDl3WUETo— Clash (Report) June 27, 2023 Az jól látszódik a felvételen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés