Előfizetői tartalom

Szivárognak a részletek a Wagner-lázadást lezáró telefonbeszélgetésről

Portfolio
Alekszandr Lukasenka fehérorosz elnök arról mesélt, hogy heves telefonbeszélgetés során sikerült meggyőznie Jevgenyij Prigozsint az általa vezetett Wagner csoport Moszkva irányába tartó "igazságmenetének" leállításáról. Fehéroroszország vezetője azt állítja, többek között azzal győzködte az általa "hősiesként" és "félőrültként" is leírt barátját, hogy "félúton eltapossák, mint egy bogarat", Putyint pedig arra kérte, ne zúzza szét elhamarkodottan a lázadást.

Fehéroroszország elnöke, Alekszandr Lukasenka fehérorosz tiszteknek és tisztviselőknek mesélt az oroszországi Wagner-lázadás befejezésében játszott szerepéről. lukasenka elmondása szerint egy intenzív és káromkodással teli telefonbeszélgetés során sikerült meggyőznie Jevgenyij Prigozsint, a Wagner csoport vezetőjét, hogy hagyjon fel az Oroszországban jelentős felfordulást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés