Előfizetői tartalom

Elismerték az oroszok: átkeltek az ukránok a Dnyeperen - Komoly kétéltű hadműveletre készülhet Kijev

Portfolio
Hétfőn érkeztek a hírek, melyek szerint az ukrán fegyveres erők egy kisebb alakulata átkelt a Dnyeperen Herszon megyében, és elfoglalta az Antonovszkij híd keleti hídfőjét. A hétfői híradások szerint az ukrán csapatok délutánra visszavonultak, az orosz Rybar blog szerint azonban nem tudták kiszorítani őket a folyó keleti partjáról, mi több, valószínűleg komolyabb támadásra készülhetnek.

A Rybar az egyik legmegbízhatóbb orosz katonai blog, mely az orosz védelmi minisztériummal és állami médiával ápolt szoros kapcsolata miatt gyakran első kézből értesül fontos hírekről. Elmondásuk szerint június 27-én éjszaka még az ukránok kezén volt a Herszon városát a Dnyeper keleti partjával összekötő, egyébként már tavaly felrobbantott Antonovszkij híd mindkét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés