Előfizetői tartalom

Erdogan nagyon dühös, ezzel pedig borulhatnak a NATO nagy tervei is

Portfolio
Recep Tayyip Erdogan török elnök elítélte Svédországot a stockholmi Korán-égetés után, és fogadkozott, hogy Törökország nem enged a provokáció vagy a fenyegetés politikájának. Az incidens fokozta a feszültséget a két nemzet között, mivel Svédországnak szüksége van Törökország támogatására NATO-tagságra való pályázásához - írja a Reuters.

Június 29-én Erdogan török elnök határozott rosszallását fejezte ki Svédországgal szemben, miután Stockholmban felgyújtottak egy Koránt. Erdogan hangsúlyozta, hogy Törökország nem enged a provokáció vagy fenyegetés semmilyen formájának. Az íd al-adhá, a muszlim áldozati ünnep alkalmából pártja tagjaihoz szólva Erdogan kijelentette, hogy fel kell világosítani a Nyugatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés