Előfizetői tartalom

Kijevben súlyos állítást tettek a magyar politikai vezetésről

Portfolio
Mihail Podoljak, az ukrán elnöki hivatal vezetője bírálta a budapesti vezetést, mert megítélése szerint Magyarország támogatja az orosz agressziót, és kijelentette, hogy ez a hozzáállás ellentétes az Európai Unió értékeivel és elveivel. Mindennek alapja, hogy Magyarország megvétózta az újabb utalásokat az Európai Békekeret terhére.

Podoljak hangsúlyozta, hogy az Orosz Föderáció agressziójának támogatása figyelmen kívül hagyja az EU alapelveit, amelyek célja az európai kontinens közös értékeken alapuló egyesítése. Kiemelte továbbá Ukrajna folyamatos erőfeszítéseit, hogy a reformok révén - még a hadiállapot ellenére is - igazodjon az uniós normákhoz - számolt be az elnöki tanácsadó szombati kijelentéseiről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés