Előfizetői tartalom

Ostromszerű állapotok Franciaországban, rengeteg rendőr sérült meg

Portfolio
Franciaországban a negyedik egymást követő éjszaka voltak zavargások a rendőri brutalitás miatt, amely során meghalt egy tinédzser. A hatóságok szerint több mint 1300 embert tartóztattak le eddig. A belügyminisztérium jelentése szerint 79 rendőr sérült meg az éjszaka folyamán, és több mint 1350 autó gyulladt ki a káosz közepette. 

A francia városokban a negyedik egymást követő éjszaka zavargások törtek ki a rendőri brutalitás miatt, miután a hét elején a rendőrség egy közlekedési ellenőrzés során halálos lövést adott le egy 17 éves sofőrre. A belügyminisztérium frissítette a korábbi adatokat, és közölte, hogy az éjszakai zavargások során 1311 rendbontót fogtak el, és 79 rendőr sérült meg....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés