Előfizetői tartalom

Heves harcok dúlnak a Dnyeperen átívelő Antonyivszkij-hídnál

MTI
Heves harcok dúlnak a Dnyeper folyón átívelő Antonyivszkij-híd térségében - közölte Natalija Humenyuk, az ukrán déli műveleti parancsokság sajtóközpontjának vezetője. Oroszország újabb légitámadást intézett vasárnapra virradó éjjel Kijev ellen, az ukrán légvédelem azonban megsemmisítette mind a nyolc drónt és három Kalibr típusú rakétát, amelyet kilőttek az ukrán fővárosra és környékére - közölte Jurij Ihnat, az ukrán légierő szóvivője.

Natalija Humenyuk, az ukrán déli műveleti parancsokság sajtóközpontjának vezetője közben sajtótájékoztatóján elmondta, hogy jelenleg heves harcok dúlnak a Herszon megyében lévő, a Dnyeper (Dnyipro) folyón átívelő Antonyivszkij-híd térségében. Az ukránok három irányban, Donyeck, Krasznolimanszk és Dél-Donyeck körzetében próbálkoztak támadó műveletekkel az ukrán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés