Előfizetői tartalom

Videó: így készül a kínai invázió ellen Tajvan

Portfolio
Tajvan hadserege hétfőn a sziget partjai mentén tartott hadgyakorlatot, melynek során azt szimulálták, miként hárítanák el a kínai haderő esetleges invázióját. A gyakorlat során páncélozott járművekből rakétákat lőttek ki partközeli célpontok megsemmisítésére. A gyakorlatot Pingtung megyei Fangshanban tartották, amely stratégiailag fontos helyszín a kínai katonai tevékenység megfigyelése szempontjából - írja a Reuters.

Hétfőn a tajvani hadsereg éleslövészetet tartott stratégiai jelentőségű déli partvidékén. A gyakorlatok során rakétákat lőttek ki nagy mozgékonyságú páncélozott járművekből, hogy a part közelében lévő célpontokat megsemmisítsék, ezzel szimulálva a megszálló erők elleni védekezést. Kapcsolódó cikkünk 2023. 07. 02. Az egész világra veszélyes lehet a Tajvan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés