Előfizetői tartalom

Dróntámadás érte Moszkvát, ismét forró a helyzet Bahmutnál – Háborús híreink kedden

Portfolio
Több területen is nyomulnak előre az ukrán csapatok, ukrán közlés szerint az oroszok által májusban elfoglalt Bahmut környékén megélénkültek a harcok. Megszólalt Jevgenyij Prigozsin, a Wagner vezére, aki azt mondta, a közeljövőben ismét láthatók lesznek a zsoldoscsoport győzelmei a fronton. Keddre virradóra legalább öt drónnal támadtak Moszkva ellen, de orosz közlések szerint mind az ötöt sikerült semlegesíteni. Oroszország szerint az incidens terrorcselekmény, amelyért Ukrajnát tette felelőssé.

2023. július 04. 20:47 Megosztás A pápa küldötte megoldást keres az Oroszországba hurcolt gyerekek visszatérésére Matteo Zuppi bíboros, Ferenc pápa ukrajnai rendezésért felelős megbízottja kedden bejelentette, hogy jelenleg megoldást keres arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés