Előfizetői tartalom

Megjelent Putyin, belépett Irán, felkészül Belarusz és a nemzeti devizákban lévő kereskedelem

Portfolio
A Sanghaji Együttműködési Szervezet vezetői kedden összeültek, hogy megerősítsék a kapcsolataikat és fokozzák az együttműködést az eurázsiai tömbön belül. Az online csúcstalálkozó, amelynek India adott otthont, közös nyilatkozattal zárult, amely ellenzi a problémák és a biztonsági kihívások kezelésének blokk-, ideológiai és konfrontatív megközelítését.

A Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) kedden online csúcstalálkozót tartott, amelynek célja a tagok közötti kapcsolatok erősítése és az együttműködés fokozása volt. A vezetők hangsúlyozták, hogy a szervezet céljai nem arra irányulnak, hogy más államokkal szemben álljanak. Kifejezték továbbá, hogy a problémák és a biztonsági kihívások kezelésében ellenzik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés