Előfizetői tartalom

Prigozsin kőkemény gyomrost kapott: állítólag 10 ezer Wagner-harcos csatlakozott az orosz haderőhöz

Portfolio
Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök kedden közölte, hogy az év eleje óta 185 ezer újonc csatlakozott az orosz haderőhöz hivatásos szerződéses katonaként. Elmondása szerint múlt héten pedig - amikor a Wagner-zsoldosoknak felajánlották a csatlakozás lehetőségét az orosz haderőhöz - 10 ezer újoncot vettek fel - számolt be a Reuters.

A Telegramon közzétett videóban Medvegyev, akit az év elején neveztek ki az orosz hazai hadiipari termelés felügyeletére, elmondta, hogy az elmúlt héten az orosz haderőhöz közel 10 000 újonc csatlakozott, miután a Wagner-csoport zsoldosszervezet lázadását leverték, és harcosai lehetőséget kaptak arra, hogy hivatásos katonaként jelentkezzenek. A volt orosz elnök híres arról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés