Előfizetői tartalom

Újabb ukrán sztárfegyvert lőttek le az oroszok? - Van valami furcsa a felvételeken

Portfolio
Múlt pénteken érkeztek meg az első felvételek, melyek azt bizonyítják, hogy az orosz védelemnek tényleg sikerült lelőniük egy ukrán Storm Shadow robotrepülőgépet. A Twitteren megjelent egy újabb lezuhant "cirkálórakétáról" készült fotó, és bár nem tűnik hamisítványnak, az is erősen kérdéses, hogy az orosz légvédelem semmisítette volna meg.

Az orosz álláspont szerint egyébként a légvédelmük 100%-os hatékonysággal szedte le a brit fegyvereket (az ukránok saját légvédelmükről ugyanezt állítják), függetlenül attól, hogy erről bizonyítékot múlt péntekig nem tudtak szolgáltatni, illetve számtalan felvétel jelent meg az interneten arról, ahogy az említett fegyverek becsapódnak orosz célpontokba. Múlt héten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés