Előfizetői tartalom

Újabb haláleset borzolja a kedélyeket Franciaországban - Most durvulnak csak el igazán a zavargások?

Portfolio
Francia ügyészek vizsgálják annak a 27 éves férfinak a halálát, akit a marseille-i zavargások során egy lövedék halálosan eltalált - derül ki az ügyészség keddi közleményéből. A halál oka feltehetően a mellkast ért heves ütés, amelyet egy francia rohamrendőrök által gyakran használt, úgynevezett Flash-Ball lövedék okozott. A hatóságok azonban még vizsgálják, hogy ki lőtt a fegyverrel, vagy hogy az áldozat részt vett-e a zavargásokban - írja a Reuters.

A franciaországi Marseille-ben az ügyészség vizsgálatot indított annak a 27 éves férfinak a halála ügyében, akit szombaton, a zavargások során egy lövedék talált el. Ezt az információt a marseille-i ügyészség kedden erősítette meg. Az elégedetlenkedések Franciaország-szerte elterjedtek, egy algériai származású tinédzser halála váltotta ki őket. A 17 éves áldozatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés