Előfizetői tartalom

Ezzel kevesen számoltak: elképesztő mértékben csökkenhet Ukrajna lakossága

Portfolio
Miközben folytatódik az ukrajnai háború, az országból elmenekült több millió ember közül sokan fontolgatják, hogy véglegesen letelepednek az őket befogadó országokban szerte Európában. Ez jelentős kihívást jelent Ukrajna háború utáni gazdasági fellendülése szempontjából, mivel a munkaerő nagy része így lehet nem tér vissza.

Az Ukrajnában zajló konfliktus következtében több millió ukrán menekült keresett menedéket Európa-szerte. Mivel a háború folytatódik, sokan fontolgatják, hogy az őket befogadó országban maradjanak véglegesen, ami jelentős kihívást jelent Ukrajna háború utáni gazdasági fellendülése számára. Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) tanulmányai szerint, bár a legtöbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés