Előfizetői tartalom

Hatalmas a felháborodás az egész világban, Amerika kazettás bombákat ad Ukrajnának – Háborús híreink pénteken

Portfolio
Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés vezetője szerint nagyon megosztotta az orosz lakosságot a Wagner-lázadás, a polgárháború szélén áll az ország. Romániában alakít ki a NATO regionális F–16-os kiképzőközpontot, ahol az amerikai gyártmányú harci repülőgépek használatára készítik fel a szövetséges és partnerországok pilótáit, Ukrajnát is beleértve. Közben péntek estére kiderült hivatalosan is: az Egyesült Államok kazettás bombákat szállít Ukrajnának. Cikkünk folyamatosan frissül.

2023. július 07. 21:25 Megosztás Hivatalos: brutális fegyvert kapnak az ukránok Amerikától Egy biztonsági segélycsomag részeként széles körben tiltott kazettás bombákat küld Ukrajnának az USA, ami Ukrajna szerint "rendkívüli pszichológiai hatással"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés