Előfizetői tartalom

Sorsdöntő fegyverek átadásáról tárgyaltak az ukránok Washingtonnal

Portfolio
Tárgyalásokat folytat Ukrajna és az Egyesült Államok arról, hogy Kijev nagy hatótávolságú rakétákat és robotrepülőgépeket kapjon a szuperhatalomtól - Írja a CNN. Ukrajna már hónapok óta igyekszik rávenni a nyugati szövetségeseket arra, hogy ilyen fegyverekkel lássák el őket, mindezidáig ugyanakkor csak az Egyesült Királyságtól kaptak nagy hatótávolságú Storm Shadow "cirkálórakétákat".

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök péntek délután nyilatkozott arról, hogy folyamatban vannak a tárgyalások nagy hatótávolságú fegyverek Ukrajnának adásáról, azt ugyanakkor nem részletezte, hogy pontosan milyen fegyvereket szeretnének megkapni. Az ukrán elnök elmondta, hogy a nagy hatótávolságú fegyverek nélkül Oroszország előnyt élvez a háborúban, az ukrán csapatok pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés