FONTOS Kiszivárgott Donald Trump súlyos terve - Ez Magyarországot is érintené
 
Előfizetői tartalom

Tiltott fegyvereket szállít Amerika az ukránoknak, Putyin hamarosan Törökországba utazik – Háborús híreink szombaton

Portfolio
Erdogan szombaton jelentette be, hogy augusztusban Vlagyimir Putyin orosz elnök az országába látogat. Mindeközben Joe Biden a CNN-nek adott interjúban beszélt arról, hogy a Hszi-Putyin találkozó után beszélt a kínai elnökkel és óvatosságra intette. A nemzetközi világ mindeközben elítéli, hogy Amerika kazettás bombákat ad Ukrajnának, egy, a nemzetközi egyezmények alapján tiltott fegyvert. Igaz, ezt az egyezményt sem Amerika, sem Oroszország, sem Ukrajna nem írta alá.

2023. július 08. 21:34 Megosztás Megígérte Reznyikov: nem fogják Oroszország területét bombázni kazettás lőszerrel Ígéretet tett Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter arra, hogy az ukrán fegyveres erők nem fogják Oroszország nemzetközileg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés