Előfizetői tartalom

Most vagy soha? Vissza nem térő lehetőség előtt áll Ukrajna a cseh elnök szerint

Portfolio
Ukrajnának idén van lehetősége arra, hogy minél több területet szerezzen vissza Oroszországtól, mert később nehezebb lesz újabb hadműveleteket indítani, és a szövetségesek "háborús fáradtságtól" fognak szenvedni - mondta a brit Sky News-nak Csehország elnöke, Petr Pavel. A cseh államfő kiemelte: 2024-ben több fontos választásra is sor kerül, ami más helyzetet teremthet.

A vilniusi NATO-csúcstalálkozón részt vevő Petr Pavel cseh elnök arról beszélt a brit Sky News-nak, hogy 2024-ben számos fontos választás - többek között Ukrajnában, Oroszországban és az Egyesült Államokban - "teljesen más helyzetet" fog teremteni. A NATO-csúcs kapcsán hangsúlyozta: hogy a szövetségeseknek ezen a héten Litvániából egyértelmű üzenetet kell küldeniük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés