FONTOS Megjelentek az új otthonfelújítási program várva várt részletei, meglepetések a listán!
 
Előfizetői tartalom

Lengyelországban terjeszkednének az ukránok – Még a vasúti rendszereket is integrálják

Portfolio
Az állami tulajdonban lévő Ukrán Vasutak új teherszállítási szolgáltatót hozott létre, az "Ukrainian Railways Cargo Poland" nevű vállalatot, hogy javítsa az Európán belüli kereskedelmi és logisztikai kapcsolatokat. A lépésre azért került sor, mert Ukrajna igyekszik javítani a határokon átnyúló vasúti összeköttetéseit, miközben az Oroszországgal folyó háború miatt nehézségekbe ütközik a fekete-tengeri hajózási útvonalak használata.

Az ukrán állami tulajdonban lévő Ukrán Vasutak új árufuvarozót hozott létre az Európán belüli kereskedelmi és logisztikai kapcsolatok erősítése érdekében - közölte Olekszandr Kubrakov ukrán miniszterelnök-helyettes, kiemelve a vasúti szállítás stratégiai jelentőségét Ukrajna gazdasága és logisztikája számára. A 2022 februári orosz invázió óta a nyugati vasútvonalak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés