Előfizetői tartalom

Így élik meg az ukránok a folyamatos orosz rakétatámadásokat

Portfolio
Ukrajna fővárosában a folyamatos konfliktus okozta stressz megviseli a lakosokat. A kimerültség, a terror és a gyász közepette az emberek azonban megtalálják a módját, hogy megbirkózzanak a körülményeikkel; egyesek olyan tevékenységekben találnak vigaszt, mint a tánc vagy a háborúval dacolva rendezett könyvvásár, míg másoknak az állatokkal töltött idő segít.

A mintegy 3 millió lakosú Kijevben az alváshiány gyakori problémává vált a késő éjszakai és hajnali órákat megzavaró gyakori légi riasztások miatt. Ezek a riasztások rakéták és drónok érkező hullámait jelzik, amelyek azóta rendszeresek, hogy Oroszország több mint 16 hónappal ezelőtt megkezdte teljes körű invázióját. Ukrán tisztviselők arról számoltak be, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés