Előfizetői tartalom

Pletykák: veszélyes, NATO-országtól származó fegyverrel támadhatták meg a Krími hidat

Portfolio
A háború kirobbanása óta már másodjára éri komoly támadás a Krími hidat. Az előző akcióhoz hasonlóan a javítási munkálatok most is vélhetően hosszú időt fognak igénybe venni. Eddig nem volt ismeretes, hogy pontosan milyen eszközzel támadták a hidat, most azonban a Remus 600 típusú drón került a nemzetközi figyelem középpontjába.

Ma reggel érkeztek a felvételek, hogy ismét komoly sérülés miatt kellett leállítani a Kercsi-szoros felett átívelő Krími hidat. Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy kik, vagy mivel támadták a stratégiai fontosságú utánpótlási útvonalat. A közösségi médiában elterjedt, hogy egy brit gyártású Remus 600 típusú drón segítségével lőtték meg a Krím-félsziget megszállásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés