Előfizetői tartalom

Újrapozícionálná magát Erdogan: Asszaddal is találkozna, az Öbölből pedig befektetéseket és pénzt hozna

Portfolio
Recep Tayyip Erdogan török elnök nyitottságát fejezte ki a Bassár el-Aszad szíriai elnökkel való találkozóra, annak ellenére, hogy elutasította a török csapatok szíriai területről való kivonását mint előfeltételt. A bejelentésre akkor került sor, amikor Erdogan háromnapos látogatásra indul Szaúd-Arábiába, Katarba és az Egyesült Arab Emírségekbe, azzal a céllal, hogy befektetéseket és pénzügyi támogatást biztosítson Törökország kimerült gazdaságának.

Recep Tayyip Erdogan török elnök közölte, hogy nyitott a Bassár al-Aszad szíriai elnökkel való találkozásra. Határozottan elutasította azonban azt a Szíria által támasztott előfeltételt, hogy a török csapatokat ki kell vonni szíriai területekről, mielőtt bármilyen tárgyalásra sor kerülhetne. Törökország jelentős katonai és politikai támogatója a szíriai ellenzéknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés