Előfizetői tartalom

Ázsia egyik legnagyobb gazdasága közel-keleti együttműködésekkel oldaná meg a legnagyobb kihívásokat

Portfolio
Kisida Fumio japán miniszterelnök az Egyesült Arab Emírségekben tett látogatása során megállapodást kötött számos technológiai és éghajlatváltozással kapcsolatos témakörben. A Japán és az Emírségek közötti új innovációs partnerség az energiabiztonságra, valamint a chip- és akkumulátortechnológiába történő beruházásokra összpontosít majd.

Kisida Fumio japán miniszterelnök és Mohammed bin Zayed Al Nahyan sejk, az Emírségek elnöke nemrégiben az Egyesült Arab Emírségekben tett látogatása során megállapodott abban, hogy együttműködnek technológiai kérdésekben és az éghajlatváltozás elleni küzdelem területén. Ez a megállapodás Kisida szélesebb körű regionális körútjának része volt, amelynek célja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés