Előfizetői tartalom

Elmondta Radakin admirális, mit csinál a NATO a megszerzett orosz harcjárművekkel

Portfolio
Tony Radakin admirális, a brit fegyveres erők vezérkari főnöke arról beszélt, hogy az ukrajnai háború ébresztő volt az európai haderők számára, megkövetelte, hogy gyorsabbak és bátrabbak legyenek a fegyverkezés területén. Elmondta továbbá, hogy háború során megszerzett orosz eszközöket a britek szét fogják szerelni és alaposan megvizsgálják majd. Ben Wallace, leköszönő brit védelmi miniszter szerint Ukrajna egy "harci laboratórium", ahol számos lehetőség nyílik élesben tesztelni új megoldásokat - írja a Sky News.

Ben Wallace a leköszönő brit védelmi miniszter Ukrajnát „harci laboratóriumnak” nevezte, utalva ezzel arra, hogy a harctér lehetőséget ad az ukránoknak és a nyugati szövetségeknek új technológiákkal és stratégiákkal kísérletezni. A távozó miniszer a kelet-európai háború ellenére is kitart a döntése mellett, miszerint szükséges a brit haderő létszámát 73 000 főre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés