Előfizetői tartalom

Valami olyat találhatott el Oroszország Odesszában, aminek a legerősebb szövetségese nagyon nem fog örülni

Portfolio
Az Odessza városát érő folyamatos orosz légicsapásokban már biztosan tudhatjuk, hogy katonai célpontok mellett nagy mennyiségű gabona is megsemmisült. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elmondta, hogy a kulcsfontosságú élelmiszerkészlet nemcsak Afrika és Ázsia szegényebb országainak volt elkülönítve, de Moszkva legnagyobb szövetségesének, Kínának is.

Az Odessza kikötője ellen három napja indított légitámadások Moszkva álláspontja szerint az ukrán tengeri drónflotta megsemmisítését célozzák, a robbanásokról készült felvételekből pedig megállapítható, hogy több üzemanyag utántöltő állomás is találatot kapott, ugyanakkor Kijev szerint a támadások az ott tárolt gabonaraktárakat pusztították el. Zelenszkij elnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés