FONTOS Így alakul szerdától a benzin ára
 
Előfizetői tartalom

Oroszország Odesszát támadja, Putyin Lukasenkával találkozott Szentpéterváron - Háborús híreink vasárnap

Portfolio
Oroszország vasárnap kora reggel újabb támadást indított a fekete-tengeri Odessza kikötője ellen, amelynek során egy ember meghalt, 19-en pedig, köztük négy gyermek megsebesült. Eközben Vlagyimir Putyin orosz elnök és Alekszandr Lukasenko fehérorosz államfő vasárnap Szentpéterváron találkoznak. A találkozóra két nappal azután kerül sor, hogy Moszkva figyelmeztette Lengyelországot, hogy a szomszédja és leghűségesebb szövetségese, Fehéroroszország elleni bármilyen agresszió Oroszország elleni támadásnak minősül. Varsó korábban közölte, hogy csapatokat helyez keletre, mivel aggódik a Wagner orosz zsoldoscsoport fehéroroszországi jelenléte miatt.

2023. július 23. 23:14 Megosztás Rácz András: ez a pusztítás nem véletlen találatok eredménye Rácz András Oroszország-szakértő Facebook-posztban magyarázta el, miért nem lehetett véletlen találatok eredménye az odesszai katedrálist ért csapás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés