Előfizetői tartalom

Alaposan kiosztotta a legnagyobb ellenzéki pártot Meloni: "Jobb meghalni, mint elnyomásban élni"

Portfolio
Kormányra kerülésekor többen számítottak arra, hogy Giorgia Meloni olasz politikus euro- és NATO-szkeptikus álláspontot fog képviselni, illetve megengedőbb lesz az Ukrajna ellen háborúzó Oroszországgal szemben. Azt már korábban lehetett tudni, hogy a fenti állítások szöges ellentétje lesz igaz a Meloni-kormányra, a Twitteren frissen megjelent videó pedig csak ráerősít erre.

A legnagyobb olasz ellenzéki párt, az Öt Csillag Mozgalom egyik, meg nem nevezett parlamenti képviselője felvetette azt, hogy Rómának le kéne állítania az Ukrajnába irányuló, egyébként kifejezetten jelentős fegyverszállításokat, mivel meglátása szerint "még mindig jobb egy diktatúrában élni, mint meghalni". Erre a meglátásra reagált finoman szólva sem visszafogott hangnemben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés