Előfizetői tartalom

Itt az amerikai önkéntes alakulat látványos videója - Kegyetlen állítást közöltek, valósággal kisöprik az oroszokat

Portfolio
Az Egyesült Államokból érkező, Ukrajnában harcoló önkéntesek videót osztottak meg az orosz fegyveres erők elleni akcióikról, és elmondták: az orosz katonák nincsenek hozzászokva az agresszivitáshoz és a sebességhez, és átlagosan kevesebb, mint 3 perc telik el a szállítójárművekről való leszállás és lövészárkokba való behatolás között.

Az Ukrajnában harcoló amerikai önkéntesek fejkamerás felvételeket tettek közzé akcióikról, amelyek során orosz csapatokra támadtak a fronton. Aggressive assault on Russian positions by American volunteers pic.twitter.com/g9GiS3nKWU— MAKS (23) July 26, 2023 Az ideutazás a legrosszabb rész. Amikor leszállsz és rohamozol, őszintén szólva elég könnyű. Az orosz erők nincsenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés