FONTOS Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül
 
Előfizetői tartalom

Elmondták az ukránok, miért nem hajlandók tárgyalni Oroszországgal

Portfolio
Dmitrij Peszkov Kreml-szóvivő pénteken panaszolta el a sajtónak azt, hogy Moszkva nyitott lenne az Ukrajnával folytatott béketárgyalásokra, Kijev azonban nem hajlandó asztalhoz ülni velük. Mikhailo Podoljak elnöki tanácsadó Twitteren reagált Peszkov megjegyzéseire, és elmondta, hogy mindössze négy feltétel teljesülésére van szükség a béketárgyalásokhoz.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója tweetjében így fogalmazott: A szokásos "tárgyalós hiszti" [...] "Nem akarnak beszélni velünk!" Persze, hogy nem. Nincs értelme, mert az Oroszországi Föderáció az, aki aláássa a nemzetközi jogot és biztonságot. Podoljak négy pontban vázolta fel azt, hogy mi szükséges ahhoz, hogy Kijev tárgyalóasztalhoz üljön Moszkvával: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés