Előfizetői tartalom

Újabb tétellel bővült Donald Trump bűnlajstroma

Portfolio
A Donald Trump elleni legújabb vádak szerint, volt elnök és segítői a Mar-a-Lago rezidencián készült biztonsági kamarás felvételek törlésére tettek erőfeszítéseket, hogy megakadályozzák azok átadását az esküdtszéknek - közölte az ügyet vizsgáló Jack Smith különleges ügyés. Így az erre megkért Carlos de Oliveira, az üdülőhely karbantartója lett a harmadik vádlott az ügyben.

Ezek az új vádak egy korábbi, júniusi, floridai vádesküdtszéki eljárás legújabb elemei. Eredetileg Trumpot azzal vádolták, hogy a Fehér Házból való távozása után titkos dokumentumokat tartott meg, és azokat másokkal is megosztotta, miközben megpróbálta kijátszani a hatóságokat. A volt elnök ellen ráadásul egy másik eljárás is indult a 2020-as választási eredmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés