FONTOS Mennyire drága a tankolás Magyarországon?
 
Előfizetői tartalom

Nagyon durva kijelentést tett Zelenszkij, ami a háború beláthatatlan következményeihez vezethet

MTI
|
Portfolio
Elkerülhetetlennek és igazságosnak nevezte Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnapi videóüzenetében azt, hogy a háború fokozatosan átterjedjen Oroszország területére. Zelenszkij kemény vasárnapi videóüzenete azután érkezett, hogy vasárnap hajnalban – egy héten belül sorozatban már a harmadik alkalommal – dróntámadások érték Moszkvát.

"Az orosz agresszió kudarcot vallott a csatatéren. Ma van az 522. napja annak, hogy folytatódik az úgynevezett különleges hadművelet, amelyre az orosz vezetés egy-két hetet adott. Ukrajna egyre erősebb. A háború fokozatosan visszatér Oroszország területére, jelképes központjaira és katonai bázisaira, és ez elkerülhetetlen, természetes és abszolút igazságos folyamat" - hangoztatta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés