Előfizetői tartalom

Meghosszabbították a rendkívüli állapotot Oroszország szövetségesénél

Portfolio
A mianmari kormányzó junta hivatalosan is elhalasztotta az eredetileg idén augusztusra kitűzött választásokat, az állami televízióban elhangzott információk szerint az országra jellemző folyamatos erőszak miatt. A bejelentést Min Aung Hlaing tábornok, a junta vezetője a hadsereg által támogatott Nemzeti Védelmi és Biztonsági Tanács (NDSC) ülésén tette, ahol a rendkívüli állapotot további hat hónappal meghosszabbította. Ez a lépés a tavalyi puccsot követően, amely megbuktatta a Nobel-díjas Aung Szan Szú Kji által vezetett választott kormányt, Mianmarban kaotikus körülmények között történt.

A Mianmart jelenleg kormányzó katonai junta hivatalosan bejelentette, hogy elhalasztja a korábban idén augusztusra ígért választásokat - derült ki az állami televízióban elhangzott bejelentésből. Min Aung Hlaing tábornok, a katonai junta vezetője megerősítette ezt a döntést a hadsereg által támogatott szervezet, a Nemzeti Védelmi és Biztonsági Tanács (NDSC) ülésén. A választások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés