Előfizetői tartalom

CNN: hiába támadnak az ukrán csapatok, súlyos problémával néznek szembe

Portfolio
Nehezen tudják megtartani az ukrán katonák az oroszoktól visszaszerzett területeket, hiszen a porig rombolt falvakban szinte semmilyen fedezék nem található. Így az orosz tüzérség alaposan meg tudja tizedelni az ukrán gyalogságot, mielőtt ellentámadást indítanak – írja ukrán katonákkal való beszélgetések alapján a CNN.

Az amerikai lap főként a Szatormajorszét visszafoglaló ukrán katonákkal beszélgetett, akik arról panaszkodtak, hogy hiába szabadították fel a települést, gyakorlatilag semmi nem maradt belőle. Ez azért problémás, mert az orosz tüzérség folyamatosan támadás alatt tartja a falut, emellett két nagyobb gépesített gyalogsági roham is indult Sztaromajorszke ellen, melynek célja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés