Előfizetői tartalom

Oroszország elvesztette a háborút, most új fegyverhez nyúlnak

Oroszország az ukrajnai háborút már jóvátehetetlenül elvesztette, hiszen alapvető céljait nem sikerült elérnie, és nem is fogja. Nyitott kérdés azonban ma még, hogy a hadszíntéren hogyan alakul a helyzet. Itt az utóbbi időben Oroszország meglepő módon „összeszedte magát”: bár nagyobb támadó műveletekre nem képes, és nem is lesz képes belátható időn belül, az is világossá vált, hogy olyan méretű és minőségű védelmi rendszert épített ki, amely gyakorlatilag hárítani tudja a nagyobb méretű ukrán támadásokat. Moszkvának mára a háború elhúzása vált központi stratégiájává, azzal a céllal, hogy kifárassza Ukrajnát és az őt támogató országokat.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna a témához, küldje el cikkét a velemeny@portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés