Előfizetői tartalom

Van több százezer magyar állampolgár, akiket nem érint az USA ma bevezetett korlátozása

Portfolio
Az Egyesült Államok mai lépése a magyar vízummentesség szabályainak szigorítására erőteljes lépésnek tekinthető - de nem minden magyar állampolgár számára. A külföldön született magyar állampolgárok ugyanis eddig sem kaphattak vízummentesen beutazási engedélyt magyar útlevéllel, márpedig az USA kormánya épp azért szigorított a feltételeken minden magyar állampolgárra vonatkozóan, mert a 2010 után honosítottakban lát biztonsági kockázatot.

Ma délelőtt megírtuk, hogy az Egyesült Államok korlátozta a magyar állampolgárok vízummentességét, amely alapján immár a magyaroknak az elektronikus utazási engedélyezési rendszer (ESTA) keretében kínált érvényességi időt azonnal két évről egy évre csökkentik, és hogy a rendszer keretében csak egyszeri látogatásra lesz lehetőség, többszöri látogatásra nem. A budapesti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés