Előfizetői tartalom

Nem Kína, nem Oroszország: az amerikai hadsereget a PowerPoint győzheti le

Obama elnök védelmi minisztere, Robert Gates emlékirataiban a „Pentagon átkaként” írja le a PowerPoint diákat: „olyan, mintha nélkülük ott megmukkanni sem tudnának”. Egy nagy port kavart New York Times cikk 2010-ben katonák beszámolóinak sorával támasztotta alá címét, mely szerint „Találkoztunk az ellenséggel, a PowerPoint az”. Mégis mitől volna ilyen veszélyes a hadseregre a Microsoft prezentáció-készítő programja? És ha tényleg veszélyes, miért nem szabadulnak tőle mihamarabb?

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés