Előfizetői tartalom

Friss képeket tett közzé az OMSZ arról, milyen pusztítást végzett a vihar Ferihegyen

Portfolio
Szombat hajnalban a leghevesebb zivatarok Budapest környékén tomboltak, amiből így kijutott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek is. A repülőtéri szélmérő közel 130 km/h-s széllökést is regisztrált, ami mint kiderült, országos napi szélrekordnak is számít - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat friss Facebook-bejegyzésében. 

Az OMSZ közlése szerint az akkor éjszakás kollégájuk fényképezőgéppel érkezett a szolgálatba, így most meg tudják osztani a képeit is a villámshow-ról és az általa látott károkról. Annyit fűzött a képekhez, hogy "a fő rendszer jókora peremfelhővel és szinte folyamatos "stroboszkópozással" érkezett. A fém padot a torony teraszán egyszerűen arrébb taszította a szél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés