FONTOS Rendkívüli árváltozás jön a benzinkutakon
 
Előfizetői tartalom

Kimondta Trump embere: visszatérhet a kereskedelmi háború

Portfolio
Donald Trump elnök korábban élesen Peking-ellenes politikát folytatott elnöki ciklusa idején. Most a következő elnökjelölti kampányában is komoly figyelmet fordítana Kínára. Kampánytanácsadója szerint Trump megválasztásával visszatérhet a kereskedelmi háború, és Washington újra emelheti a kínai árukra kirótt vámokat - írja a NikkeiAsia.

Robert Lighthizer, Donald Trump korábbi amerikai elnök idején az Egyesült Államok kereskedelmi képviselője volt. Most is segítségére van Trumpnak az amerikai elnöki jelöltségében, jelenleg kampányszakértőként támogatja a volt elnököt. Lightlizer úgy fogalmazott, hogy a szabadkereskedelem, mint politika megbukott, és az Egyesült Államoknak a vámok emelésével kell a kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés