Előfizetői tartalom

A NATO gyenge pontjánál gyakorlatozik Belarusz, csatatérré válhat a Fekete-tenger - Háborús híreink kedden

Portfolio
A Donyec megyében található Pokrovszkot bombázta Oroszország ma hajnalban. ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszereket kért Amerikától az ukrán külügyminiszter. Zelenszkij elleni merényletet hiúsított meg az ukrán titkosszolgálat. Belarusz hadgyakorlatot kezdett a Suwalki-folyosónál. Ukrajna minden orosz fekete-tengeri hajót katonai célponttá nyilvánított. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. augusztus 08. 21:23 Megosztás Amerika figyelmeztette a Wagner csoportot Antony Blinken amerikai külügyminiszter óva intett attól, hogy az orosz Wagner csoport kihasználja a puccs sújtotta Niger instabilitását – írja a The Guardian az AFP hírügynökségre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés