Előfizetői tartalom

Ismét szárnyra kelt a pletyka, ha igaz, hatalmasat nőhet a magyarországi akkumulátorgyár

Portfolio
Idén januárban számoltunk be arról, hogy a Samsung SDI újabb beruházást vett fontolóra Magyarországon, amelynek keretében gödi telephelyét bővítené. Most az electrive.com osztotta meg a The Elec három héttel ezelőtti értesülését, amely szerint jelentősen nőhet Gödön az éves akkumulátorgyártó kapacitás annak érdekében, hogy a dél-koreai autóipari beszállító ellássa a BMW-t 46120-as hengeres akkumulátorcelláival.

Fontos kiemelni, hogy az electrive.com beszámolója szerint a The Elec birtokába jutott információk egy neve elhallgatását kérő forrástól származnak, vagyis egyelőre szó sincs hivatalos bejelentésről az ügy kapcsán. A portál beszámolója szerint a BMW a Samsung SDI-t bízta meg a 46120-as (46 mm átmérőjű, 120 mm hosszú) hengeres akkumulátorcellák szállításával, amelyeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés